© Powered by SiteSpirit

 
Twitter Linkedin Facebook
BijzHuisCom.png


Zeer interessante aanbieding Belgische villa!

Tuin 1 (met parasol tussen bomen).jpg

Een villa voor romantische natuurliefhebbers!

Aan de rand van het gezellige Belgische plaatsje Minderhout, grenzend aan beschermd natuurgebied, ligt dit royale landhuis (op ruim 3600 mē eigen grond!) met prachtig uitzicht over de landerijen en het natuurgebied 'de Mark'. Deze villa is gunstig gesitueerd nabij de snelweg E19 (Antwerpen - Breda) en op korte afstand (ca. 2,5 km) van Hoogstraten.


interieur trappenhuis / hal.jpg

Beschrijving van Villa Hoogstraten (bouwjaar 1994)

Begane grond

Oprit en parkeerplaats voor circa vier auto's.
Naast de oprit is de toegang tot de villa. U betreedt een zeer ruime hal/garderobe (deze ruimte is ook uitermate geschikt om als kantoor te gebruiken), uitgevoerd met een fraaie parketvloer. De tweede, centrale hal is eveneens voorzien van een parketvloer.
Vanuit de centrale hal loopt u de bijzonder gezellige, karakteristieke keuken binnen. Uiteraard is deze van alle gemakken voorzien. De keuken biedt directe toegang tot het zeer ruime terras.
Eveneens grenzend aan de centrale hal en de keuken is de eetkamer gesitueerd.
Ook op de begane grond: het gastenverblijf met gezellige zithoek en aangrenzende slaapkamer met zicht op de tuin. Dit gastenverblijf is uitgevoerd met een complete badkamer.
Vanuit de centrale hal loopt u de royale wijnkelder in!


villa vanuit tuin (mooi plaatje).jpg

Eerste verdieping
Een vaste trap in de centrale hal geeft u toegang tot de living op de eerste verdieping, met open haard en panoramisch uitzicht over de geweldige tuin en het natuurgebied 'de Mark'. Vanuit de gezellige zithoek loopt u direct het ruime dakterras op. De etage is uitgerust met een complete keuken en een ruime slaapkamer met toegang tot het dakterras.
Vanuit deze slaapkamer loopt u direct de fraaie badkamer in, uitgevoerd met onder meer een ruim tweepersoons ligbad. Naast de slaapkamer en de badkamer vindt u een kleedkamer die optimaal is ingericht met vaste kasten.
Over de gehele villa strekt zich een grote zolder uit. Het is technisch zeer goed mogelijk de zolder om te bouwen tot tenminste twee royale (slaap)kamers.


Tuin 1.jpg

Nu sterk in prijs verlaagd!

Huidige vraagprijs: € 695.000,= (geen overdrachtskosten vanwege overname N.V.)  

Bekijk hier de rondleiding van de verkoopster Loretta Schrijver:
http://youtu.be/3MTXxu9hJ1o

Wilt u een bezoek brengen aan deze prachtige villa?
Neem contact op met Marcel Coltof
Tel. +31.223-865091 / info@bijzonderhuis.com


Villa Hoogstraten.jpg

Locatie Villa Hoogstraten


Dutch Vastgoed Adviseurs. 'World Trade Center, Tower-H, Zuidplein 36, 1077 XV Amsterdam/Holland. Tel. +31(0)20-799.7629. info@dutchvastgoedadviseurs.com