© Powered by SiteSpirit

 
Twitter Linkedin Facebook
BijzHuisCom.png


Luxe appartement op 'Desert Springs Resort' Zuid Spanje!

Nu investeren in een luxe appartement (72 m2) incl. vrijblijvende netto huurgarantie met een looptijd van 10 jaar!

Desert Springs zwembad en tuin.jpg

Op het prachtige Desert Spring, gelegen bij de plaatsen Villaricos en Playa de Vera in de regio Almeria (Zuid Spanje), bieden wij op dit moment enkele bestaande drie en vier kamer-appartementen te koop aan met een vrijblijvende jaarlijkse NETTO huurgarantie vanaf € 10.850,= op de koopsom van € 217.000,= k.k. gedurende een looptijd van 10 jaar! (klik op bovenstaande foto om de kaart van de regio Almeria te openen)


Ook kunt u twee weken per jaar uw appartement gratis gebruiken!

Desert Springs terras 1.jpg

Tijdens de duur van de huurgarantie kunt u tenminste twee weken per jaar vrij gebruik maken van uw appartement. Gedurende de resterende weken zal de Almanzora Group uw appartement compleet beheren, verhuren en nemen zij alle bijbehorende kosten zoals beheer, algemeen onderhoud, benodigde vervanging van inventaris, energiekosten etc. volledig voor eigen rekening.


Uw terras (21 m2) met een prachtig uitzicht op het Resort!

Desert Springs terras 2.jpg

De appartementen zijn kwalitatief op hoog niveau ingericht!

Desert Springs living 1.jpg

De ruime modern uitgevoerde living!

Desert Springs living 2.jpg

De compleet uitgevoerde keuken!

Desert Springs kitchen.jpg

De slaapkamers zijn uitgevoerd met inbouwkasten en luxe boxsprings!

Desert Springs bedroom 1.jpg
Desert Springs bedroom 2.jpg

Plattegrond van de driekamer-appartementen. (KLIK om te vergroten)

FLOORPLAN 2 slkamers.jpg

Plan een tweedaags bezoek aan Desert Springs! A Lifestyle of Quality Golf & Leisure Resort!

Mocht u geļnteresseerd zijn om te investeren in een appartement op Desert Springs, kunt u een bezoek brengen aan het resort. Onze Nederlandse partners ter plaatse zullen u ontvangen, rondleiden en volledig informeren. Van april tot 1 november kunt u rechtstreeks vliegen met Transavia vanaf Rotterdam naar Almeria Airport. Buiten het seizoen kunt u vanaf Schiphol en Rotterdam met Transavia rechtstreeks vliegen op Alicante. Bij aankoop van een appartement op Desert Springs ontvangt u de gemaakte reiskosten van ons terug! (met een maximum van € 1.250,=) Voor meer informatie over ons aanbod op Desert Springs of voor het plannen van een tweedaags bezoek inclusief persoonlijke begeleiding van onze Nederlandse partners ter plaatse, kunt u contact opnemen met Marcel Coltof. Tel. +31(0)223-865091.

Logo BijzonderHuis.com.png

Dutch Vastgoed Adviseurs. 'World Trade Center, Tower-H, Zuidplein 36, 1077 XV Amsterdam/Holland. Tel. +31(0)20-799.7629. info@dutchvastgoedadviseurs.com