© Powered by SiteSpirit

 
Twitter Linkedin Facebook
BijzHuisCom.png


Aqua Vive Recreatie woonarken in Friesland!

Wij bieden vaste ligplaatsen in Idskenhuizen, Workum en in Stavoren!

Aqua Vive ligplaats 178 Idskenhuizen.jpg

Het Aqua Vive recreatieve boten concept is ontwikkeld door een samenwerking van recreatie-specialisten en hoogwaardige (Friese) botenbouwers. Het resultaat: een prachtige recreatieve boot van 14,9 mtr. x 4,6 mtr. met alle luxe en comfort! De Aqua Vive is uitgevoerd met een ruime living (aansluitend terras op het achterdek), complete keuken incl. vaatwasser, oven etc., drie slaapkamers, badkamer (incl. ruime inloopdouche) en een gescheiden (hangend) toilet. De Aqua Vive is verder standaard uitgevoerd met centrale verwarming, ge´ntegreerde airconditioning en horren. (ter info: varen met de Aqua Vive is uitsluitend toegestaan aan de directe eigenaar van de betreffende Aqua Vive. De boot ligt op een vaste ligplaats en zal door huurders niet bevaren mogen worden.)


Living vanaf terras .jpg

Keuken Aqua Vive .jpg

De indeling van de Aqua Vive (klik op de 3D afbeelding om te vergroten)

Bovenaanzicht met stuurkolom.jpg

Luchtfoto Jachthaven Idskenhuizen incl. Aqua Vive's .jpg

De Aqua Vive Recreatie Boot is beslist een interessante investering, waarbij er sprake is van een acceptabel rendement als u overgaat tot verhuur. Het verhuren is trouwens niet verplicht. U kunt een Aqua Vive op zijn vaste ligplaats ook uitsluitend prive gebruiken. De Aqua Vive kost op basis van volledig Turn-Key oplevering (dus volledig woonklaar) € 215.000,= excl. btw.. De volledige btw over uw investering is bij verhuur terug te vorderen, ook als particuliere koper. De ligplaats (inclusief een ruime externe berging op de kade) in Idskenhuizen komt op € 3.250,= excl. btw per jaar voor een periode van tien jaar met een optie op verlenging van tien jaar! De exploitatie, waaronder de verhuur en onderhoud kan ter plaatse in Idskenhuizen door de centrale receptie worden uitgevoerd, dit in samenwerking met de internationaal opererende verhuurorganisatie NOVASOL. U heeft geen omkijken naar uw Aqua Vive Woonboot! Ook in Workum en Stavoren zijn er op dit moment enkele ligplaatsen beschikbaar eveneens met een huursom van ca. € 3.250,= excl. btw op jaarbasis. Mocht u ge´nteresseerd zijn in een van de ligplaatsen in Idskenhuizen, Workum of Stavoren, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken op 06.50745006 en 06.53396163.


Banner Flyer openen 14 juni 2019.jpg

Dutch Vastgoed Adviseurs. 'World Trade Center, Tower-H, Zuidplein 36, 1077 XV Amsterdam/Holland. Tel. +31(0)20-799.7629. info@dutchvastgoedadviseurs.com