© Powered by SiteSpirit

 
Twitter Linkedin Facebook
BijzHuisCom.png


Romantisch recreŽren op Buitenplaats Callantsoog!

Buitenplaats Callantsoog 120 front.jpg

Deze prachtige boerderijvilla (no. 120) ligt aan de noordzijde van†het park en is een hoekkavel.
De rietgedekte vakantievilla is uitgevoerd in oud-Hollandse stijl met o.a. oud-Hollandse keuken, luiken, ramen en puien; alle uitgevoerd met echte houten roeden en thermopane beglazing. Op de begane grond vindt u het gastentoilet en de zeer ruime living (ca. 60 m2). De open (oud Hollandse) kwaliteitskeuken is van alle gemakken voorzien. Ook is de woning uitgevoerd met een interne berging waar o.a. de wasmachine en droger staan.


Buitenplaats Callantsoog 120 living II.jpg

Op de verdieping: een ruime berging, royale badkamer (incl. douche, ligbad, badkamermeubel en toilet) en twee ruime slaapkamers. De tuin is ingedeeld met verschillende terrasjes. Parkeren is geen enkele probleem: direct naast†de woning heeft†u ruimte voor twee†auto's. Trouwens uw Boerderij-Villa ligt op drie minuutjes†fietsen van het prachtige strand van Callantsoog!


Buitenplaats Callantsoog 120 Living III terrasdeuren open.jpg

Impressie van de sfeervol ingerichte living.


Buitenplaats Callantsoog 120 Badkamer.jpg

De luxe badkamer (op de verdieping) is uitgevoerd met badkamermeubel, toilet en inloopdouche.


Buitenplaats Callantsoog 120 Living IV.jpg
Buitenplaats Callantsoog 120 Kitchen.jpg

De oud Hollandse keuken. Inclusief romantisch fornuis, vaatwasmachine, grote koelkast incl. vriesgedeelte etc..


Mocht u besluiten uw Boerderij-Villa te verhuren, kunnen wij u in contact zetten met verschillende verhuurorganisatie's, waaronder Callinghe Verhuur in Callantsoog. Verhuur is niet verplicht. Voor het maken van een bezichtigingsafspraak of verdere informatie, kunt u contact opnemen met Marcel Coltof op 06.50745006.

BANNER Openen Flyer Buitenplaats Callantsoog 120.jpg

Dutch Vastgoed Adviseurs. 'World Trade Center, Tower-H, Zuidplein 36, 1077 XV Amsterdam/Holland. Tel. +31(0)20-799.7629. info@dutchvastgoedadviseurs.com