© Powered by SiteSpirit

 
Twitter Linkedin Facebook
BijzHuisCom.png


Voll ausgestattete Hausboote inkl. eigenem Liegeplatz! NEU!

Scrollen Sie nach unten für die Deutsche Broschüre und weitere Information!

Foto Aqua Vive zonder de V.jpg

Dit woonark concept is ontwikkeld door een combinatie van recreatie-specialisten en hoogwaardige boten-bouwers. Het resultaat is een doordacht en zeer hoogwaardig 'drijvend appartement' van 14,9 mtr. x 4,6 mtr. met alles erop en eraan! Luxe en comfortabel! De Aqua Vive Woonark is standaard uitgevoerd met ruime living (terras op achterdek), complete inbouwkeuken incl. o.a. vaatwasmachine en oven, drie slaapkamers, ruime badkamer met inloopdouche en badkamermeubel en een apart toilet. De Aqua Vive Woonark is standaard uitgevoerd met o.a. centrale verwarming, airconditioning en rondom een horrensysteem. De woonark is via de steiger aangesloten op riool, gas, water, elektra en kabel TV/Internet.


Aqua Vive opengewerkt stdpnt 2 zonder stuurkolom.jpg

In Ohe en Laak komen in totaal 24 Aqua Vive woonarken met een vaste ligplaats voor de kom van de bestaande jachthaven. Bij elke Aqua Vive woonark is een extra ligplaats van 8 X 3 mtr. gecreëerd voor het aanleggen van een 'bijboot'. Ook deze extra ligplaats is volledig eigendom en behoort bij uw woonark.


De Aqua Vive is een 'luxe drijvend appartement', onderhoudsvriendelijk en duurzaam!

Living vanaf terras .jpg

De indeling van de Aqua Vive (klik op de plattegrond om te vergroten)

Aqua Vive bovenaanzicht zonder stuurkolom.jpg

Aqua Vive II bedroom uitzicht.jpg

Mocht u geïnteresseerd zijn kunt u de Aqua Vive Woonark vrijblijvend verhuren via de verhuurorganisatie NOVASOL. Voor alle duidelijkheid: U bent niet verplicht om uw Aqua Vive Woonark te verhuren. Wij informeren u graag over de verhuurmogelijkheden en de prognose van NOVASOL. De Aqua Vive Woonark kost op basis van volledig Turn-Key uitvoering (dus woonklaar) vanaf € 299.481,= excl. btw. inclusief het volledige eigendom van uw ligplaats. De btw over uw investering is bij verhuur terug te vorderen, dit kan ook als particuliere koper. De exploitatie, waaronder de verhuur en onderhoud kan ter plaatse in Ohé & Laak door de centrale receptie worden uitgevoerd, dit in samenwerking met NOVASOL. U heeft dus geen omkijken naar uw woonark! Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor, tel. +31(0)20.799.7629. Adres project: Dijk 3, 6109 RD in Ohé & Laak.


Banner opener Broschure Aug. 2019.jpg
Banner Preisliste aug. 26 2019.jpg
Banner NOVASOL vermietung INFO OKT. 2019.jpg
Banner Open Flyer versie 12 juni 2019.jpg

Dutch Vastgoed Adviseurs. 'World Trade Center, Tower-H, Zuidplein 36, 1077 XV Amsterdam/Holland. Tel. +31(0)20-799.7629. info@dutchvastgoedadviseurs.com