© Powered by SiteSpirit

 
Twitter Linkedin Facebook
BijzHuisCom.png


Floating Home Statendam 30 Ohé en Laak

Maasvilla exterieur 1.jpg

Buiten de Aqua Vive Woonboten bieden wij op dit moment ook een drijvende Maas-Villa te koop aan in de jachthaven van Ohé en Laak. De woning is gebouwd in 2012 en heeft een woonoppervlakte van ca. 97 m2. Deze Maas-Villa is tevens uitgevoerd met een extra ligplaats voor motor of zeilboot.


Maasvilla uitzicht 1.jpg

Indeling: interne berging, entree, hal/garderobe, trap naar de kelder en trap naar woongedeelte, ruime living met open keuken en aangrenzend terras. Living is tevens uitgevoerd met airconditioning. Het benedengedeelte van deze Maas-Villa is uitgevoerd met drie ruime slaapkamers, badkamer met douchecabine, badkamermeubel en ligbad. Tevens is de benedenverdieping uitgevoerd met een technische ruimte.


Deze Maas-Villa is volledig aangesloten op gas, water, elektra, riool en internet/TV. De vraagprijs is vastgesteld op € 349.000,= k.k. inclusief de complete hoogwaardige inventaris. De ligplaats is volledig eigendom en is eveneens bij de koopsom inbegrepen. Voor het gratis downloaden van de flyer kunt u op onderstaand BijzonderHuis.COM logo klikken.

Logo BijzonderHuis.com.png

BijzonderHuis.COM / Mail: BijzonderHuis.com / Tel. +31 (0) 223-865091.