© Powered by SiteSpirit

 
Twitter Linkedin Facebook
BijzHuisCom.png


Compleet ingerichte woonboot in de Maas bij Ohé en Laak.

Für die Deutsche Broschüre und weitere Information nach unten scrollen!

Foto Aqua Vive zonder de V.jpg

Dit woonark concept is ontwikkeld door een samenwerking van Dura Vermeer en Dutch Vastgoed Adviseurs/BijzonderHuis. Het resultaat is een doordacht en zeer hoogwaardig 'drijvend appartement' van 14,9 mtr. x 4,6 mtr. met alles erop en eraan! Luxe en comfortabel! De Woonark van het type 'Ohé & Laak' is standaard uitgevoerd met ruime living (terras op achterdek), complete inbouwkeuken incl. o.a. koelkast incl. vriesvak, gaskookstel, vaatwasmachine en oven, drie slaapkamers uitgevoerd met inbouwkasten, badkamer met ruime inloopdouche, thermostaatkraan, badkamermeubel en een handdoekenradiator. Er is een gescheiden (hang)toilet met fonteintje. Deze 'Ohé & Laak Woonark' is standaard uitgevoerd met o.a. centrale verwarming, airconditioning in woonkamer en grote slaapkamer en rondom een hoogwaardig horrensysteem. De woonark is via de steiger aangesloten op riool, gas, water, elektra en kabel TV/Internet.


Aqua Vive opengewerkt stdpnt 2 zonder stuurkolom.jpg

In Ohe en Laak komen in totaal 24 woonarken van het type Ohé & Laak met een vaste waterkavel/ligplaats (100% eigendom) voor de kom van de bestaande jachthaven. Bij elke woonark behoort een extra ligplaats van 8 X 3 mtr. gecreëerd voor het aanleggen van een 'bijboot'. Ook deze extra ligplaats is volledig eigendom en behoort bij uw woonark. Tevens bezit iedere 'Ohé & Laak Woonark' een berging (incl. individuele elektra-aansluiting) op de hoofdsteiger. In de berging kunt u max. 5 fietsen plaatsen.


Deze 'Ohé & Laak Woonark' is een 'luxe drijvend appartement', onderhoudsvriendelijk en duurzaam!

Living vanaf terras .jpg

De indeling van de 'Ohé & Laak Woonark' (klik op de plattegrond om te vergroten)

Aqua Vive bovenaanzicht zonder stuurkolom.jpg

Aqua Vive II bedroom uitzicht.jpg

Mocht u geïnteresseerd zijn kunt u de 'Ohé & Laak Woonark' vrijblijvend verhuren via de internationale verhuurorganisatie NOVASOL. Voor alle duidelijkheid: U bent niet verplicht om uw woonark te verhuren. Wij informeren u graag over de verhuurmogelijkheden en de prognose van NOVASOL. De 'Ohé & Laak Woonark' kost op basis van volledig Turn-Key uitvoering (dus 100% woonklaar) vanaf € 299.481,= excl. btw. inclusief het volledige eigendom van uw ligplaats. De btw over uw investering is bij verhuur terug te vorderen, dit kan ook als particuliere koper. De exploitatie, waaronder de verhuur en onderhoud kan ter plaatse in Ohé & Laak door de centrale receptie worden uitgevoerd, dit in samenwerking met NOVASOL. U heeft dus geen omkijken naar uw 'Ohé & Laak Woonark'. Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor, tel. 020-799.7629. Adres project voor het instellen van uw navigatie: Dijk 3, 6109 RD in Ohé & Laak.


Banner Jan. 2021 Broschure DTS.png
Banner Jan. 2021 Preisliste.png
Banner NOVASOL voor website jan. 2021.png
Banner Ned. FLYER Jan. 2021.png

Dutch Vastgoed Adviseurs. 'World Trade Center, Tower-H, Zuidplein 36, 1077 XV Amsterdam/Holland. Tel. +31(0)20-799.7629. info@dutchvastgoedadviseurs.com